Ruimte huren

Bij ons kun je een ruimte huren. Voor een bijeenkomst, workshop, vergadering, feest of andere activiteit. We denken graag met je mee en maken er iets moois van. We ontvangen je met open armen.

Je kunt verschillende ruimtes huren: Het Café, de Salon en de Verhoorkamer.
Klik op de oranje linkjes voor meer informatie.

Heb je vragen over het huren van ruimtes? Vul dan ons aanvraagformulier in of bel op woensdag tussen 13.00 en 15.00 uur naar 06 57 98 14 71

Catering
Je kunt de catering laten verzorgen door onze medewerkers. Uiteraard in overleg en voor een schappelijk bedrag. 
Wil je liever zelf voor eten en drinken zorgen? Dat kan ook. We bespreken graag de mogelijkheden met je nadat je een huuraanvraag hebt gedaan.

Goed om te weten

  • De prijzen op onze site zijn een indicatie. Huur je regelmatig of voor meerdere uren op een dag? Dan bieden we je graag een prijs op maat.
     
  • We vinden het belangrijk dat buren geen overlast ondervinden van onze activiteiten. Daarom mag er na 22.00 uur buiten geen muziek hoorbaar zijn. Ook vragen we gasten om het gebouw uiterlijk rond 23.15 uur te verlaten.

Huren: Café

Het Café is een mooie plek voor grotere bijeenkomsten en feestjes. Er is een bar en keuken aanwezig en er is een bescheiden podium om op te treden. De ruimte is ingericht met voldoende tafeltjes en stoelen én een zithoek om lekker te ontspannen. 

Aantal personen: 20 tot 25 afhankelijk van de opstelling bij vergadering. 40 tot 50 bij feestjes.
Kosten: Voor een vergadering of bijeenkomst betaal je €40,00 per uur.
voor een feest of commerciële activiteit betaal je €52,50 per uur.
Ook betaal je €45 schoonmaakkosten bij een bijeenkomst van meer dan 40 personen. 

Huren: Salon

De Salon is een kleinere ruimte met drie tafels en bureaustoelen. Het is een fijne plek om ondermeer te vergaderen, muziekles te geven of een brainstormsessie te organiseren.
Aantal personen: maximaal 10
Kosten: € 15 per uur

Huren: Verhoorkamer

De verhoorkamer is een knusse ruimte met een tafel en vijf stoelen. Zoals de naam al zegt, was dit de verhoorkamer toen het gebouw nog een politiebureau was. Nu is de sfeer een stuk gemoedelijker. De ruimte is licht en heeft een groot raam. Hier kun je focussen, goed met z'n tweeën overleggen en coachings-, netwerk-, en sollicitatiegesprekken voeren.
Aantal personen: Maximaal 4
Kosten: € 7,50 per uur

Aanvraagformulier

Ruimte huren

Ben je op zoek naar een fijne ruimte voor jouw bijeenkomst, feest of ander evenement? Vul dan dit formulier in. We nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte te maken.
We zien je aanvraag graag tegemoet!

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Datum waarop je een ruimte wil huren *
Van hoe laat tot hoe laat?
Aantal personen *
Al een ruimte op het oog?
Catering nodig
Korte omschrijving van de activiteit waarvoor je een ruimte wil huren
Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden *