Praatfabriek

De wijktalkshow van de Wolfskuil gaat in coronatijd online met De Praatfabriek Podcast! Beluister de mooie verhalen en fijne muziek in je eigen huis of tuin. Van tevoren wordt de talkshow opgenomen in de Wijkfabriek, zonder publiek.


Praatfabriek Podcast - editie 4
Zondag 14 februari 2021

Op Valentijnsdag vieren we de liefde. Voor elkaar, voor muziek, voor carnaval en andere feesten. Oud-Prins Carnaval en fractievoorzitter van CDA Nijmegen Mark Buck is tafelheer. Hij vertelt ons over zijn liefde voor carnaval, de politiek en zijn naasten. En Jeroen de Jong en Wendy van Dam praten over hun relatietrainingen Liever de liefde. Shanushka La Cruz trakteert ons op spoken word. Schrijver Jan Hermsen (die de wijk gaat verlaten) en frituurfan Richard Heuveling dragen een column voor. De muziek wordt verzorgd door Huub van Eijndhoven.

De redactie verzamelde daarnaast liefdesverklaringen en –berichten in de wijk. De mooiste momenten zijn te horen in de podcast.

Of luister het op Spotify.

Praatfabriek Podcast
22 november 15.00 uur

Renske Helmer is tafeldame. Ze vertelt over een bewogen jaar waarin ze besloot te stoppen als wethouder in Nijmegen. Kunstenaars Fiona Lutjenhuis en Jolijn Ceelen van Derde Wal praten over de schildering die ze boven de Tunnelweg maakten. En schrijver Stefan van Dierendonck en frituurfan en politicus in de dop Richard Heuveling trakteren ons op een column. De muziek wordt verzorgd door zangeres Tamara Maria Tahalele, die de Wolfskuil na vele jaren gaat verlaten.

Beluister hier eerdere edities van de Praatfabriek Podcast:
YouTube
Spotify